Kladionice u Srbiji » Maxbet Bonus Dobrodošlice | 10 Dana Freebetova

Maxbet Bonus Dobrodošlice | 10 Dana Freebetova

Ako si strastveni ljubitelj sportskog klađenja, Maxbet bonus dobrodošlice je prava stvar za tebe. Uz Maxbet bonus dobićeš 10 bezuslovnih Freebetova (besplatnih opklada) tokom 10 dana. Ovaj bonus ti omogućava da započneš sportsko klađenje sa dodatnim prednostima i povećaš svoje šanse za dobitak.

U ovom članku smo detaljno objasnili Maxbet bonus funkcioniše, koji su uslovi za njegovo ostvarivanje i kako da iskoristiš 10 dana Freebetova na Maxbet Kladionici.

Kako funkcioniše Maxbet Bonus Dobrodošlice?

Ako si novi u svetu online sportskog klađenja, Maxbet Kladionica ima poseban bonus za tebe. Ovaj bonus dobrodošlice omogućava ti da započneš svoje sportske opklade sa dodatnim sredstvima. Evo kako funkcioniše:

 1. Prvo, registruj se na zvaničnom sajtu Maxbet Kladionice, klikom na OVAJ LINK.
 2. Nakon registracije, verifikuj svoj nalog putem verifikacionog linka koji će ti stići na email adresu.
 3. Da bi ostvario Maxbet bonus, izvrši prvu uplatu depozita u iznosu od 500 RSD ili više.
 4. Freebet bonus je na tvom nalogu!

Zavisno od visine tvoje prve uplate depozita, dobićeš dnevne Freebet bonuse. Na primer, ako uplatiš 500 RSD dobićeš 10 Freebetova u pojedinačnom iznosu od 50 RSD. Ako uplatis 5000 RSD, dobićeš 10 Freebetova u pojedinačnom iznosu od 500 RSD. Prvi bonus će ti biti dostupan odmah nakon uplate depozita, a svaki sledeći će ti stići narednog dana. Ovi bonusi se automatski dodeljuju na tvoj nalog.

🎁Maxbet Bonus10 Freebetova u 10 dana
💸Min Depozit500 RSD
💰Max Depozit5000 RSD
🗓Rokisti dan

Maxbet Bonus Dobrodošlice – Uslovi

Ovaj Maxbet bonus je bezuslovan i nije kao drugi bonusi gde postoje uslovi za odigravanje. Jedino što moraš da uradiš je da sve Freebetove odigraš istog dana. Osim tiketa, možeš ih iskoristiti i na slot igrama.

maxbet bonus dobrodoslice

Da li postoji Maxbet bonus dobrodošlice bez depozita?

Trenutno Maxbet kladionica ne nudi ovakav tip bonusa. Kada se pojavi u ponudi, svakako će biti objašnjen na našem sajtu.

Da li postoji Maxbet promo kod?

Maxbet Kladionica povremeno pruža posebne promotivne kodove za različite bonuse i promocije. Važno je napomenuti da za Maxbet bonus dobrodošlice ne moraš unositi promotivni kod. Dovoljno je da klineš na bilo koje dugme u našem tekstu.

Ukoliko postoji aktuelni promotivni kod za neku trenutnu ponudu, naša web stranica će jasno istaknuti taj kod. Redovno proveravaj našu web stranicu kako bi bio informisan o najnovijim promocijama i dostupnim promotivnim kodovima na Maxbet Kladionici. Informacije se često ažuriraju, stoga je važno ostati u toku s najnovijim promocijama kako bi maksimalno iskoristio prednosti.

Ostali bonusi i promocije Maxbet kladionice

Pored uzbudljivog MaxBet bonusa dobrodošlice, tu su i drugi raznovrsni bonusi i promocije za stalne igrače. Ovi dodatni bonusi i ponude pružaju ti priliku za dodatne dobitke, poboljšavaju tvoje sportsko klađenje i čine ga još zanimljivijim. Ne propusti priliku da iskoristiš ove fantastične bonuse i promocije kako bi unapredio svoje klađenje i učinio ga još isplativijim.

Bonus do 500% na tikete

maxbet bonus 500

Maxbet Kladionica donosi promociju koja će začiniti tvoju sportsku sezonu. Na svakom tiketu sa 5 ili više odabranih događaja, očekuje te bonus koji može ići do neverovatnih 500%!

Pravilo je jednostavno – što više događaja dodaš na svoj tiket, to će ti bonus biti veći. Učestvovanje u ovoj promociji je jednostavno i donosi ti priliku za još veće dobitke.

Bonusi se obračunavaju na sledeći način:

 • Za 5 događaja – 3% bonus
 • Za 6 događaja – 5% bonus
 • Za 7 događaja – 10% bonus
 • Za 8 događaja – 15% bonus
 • Za 9 događaja – 20% bonus
 • Za 10 događaja – 25% bonus
 • I tako dalje, sve do impresivnih 500% bonusa za tiket sa 35 ili više događaja.

Max Bonus Tip

max bonus tip

MaxBet Kladionica donosi posebnu dnevnu ponudu događaja za sportsko klađenje, poznatu kao Max Bonus Tip. Ova ponuda donosi veće kvote na pojedine ishode u poređenju sa standardnom ponudom.

Max Bonus Tip tiket možeš odigrati već sa samo dva događaja iz standardne ponude, pri čemu svaki od njih mora imati minimalnu pojedinačnu kvotu od 1.30. Na istom tiketu imaš mogućnost da kombinuješ čak do 10 događaja iz Max Bonus Tipa!

Događaji iz Max Bonus Tipa su dostupni u kategorijama Fudbal, Košarka i Tenis, a možeš ih pronaći u potkategorijama “Max Bonus Tip – Fudbal”, “Max Bonus Tip – Košarka” i “Max Bonus Tip – Tenis”.

Cashout Opcija

maxbet cashout promocija

Maxbet Kladionica donosi inovativnu Cash Out opciju, koja ti omogućava veću kontrolu nad tvojim sportskim opkladama. Sa ovom opcijom, imaš mogućnost isplate tiketa pre nego što svi izabrani događaji na tiketu budu završeni.

Cash Out ti omogućava da uzmeš siguran dobitak ili smanjiš potencijalni gubitak, bez obzira na ishod preostalih događaja na tiketu. Važno je napomenuti da ponuđeni iznos Cash Outa zavisi od izbora događaja na tvom tiketu i može biti veći ili manji od tvog uloga.

Opcija Cash Out je dostupna isključivo za aktivne tikete, odnosno one tikete čiji događaji nisu još uvek završeni. Ova opcija nije dostupna za tikete koji su već zaključeni kao gubitni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *