Mozzart Promo Kod

Sa Mozzart promo kodom možete uzeti najveći bonus dobrodošlice u Srbiji i još dosta različitih promocija koje ova kladionica nudi. Proces primene promo koda smo maksimalno pojednostavili za vas i možete ga uzeti samo jednim klikom.

Mozzart Promo Kod za 2024

Kako bi iskoristili Mozzart promo kod, dovoljno je da kliknete ovde ili na bilo koje dugme “UZMI BONUS” u ovom tekstu. Kada to uradite, Mozzart će prepoznati da dolazite sa našeg sajta i kod će biti automatski primenjen – moćičete da uzmete bonus dobrodošlice koji iznosi do 100.000 dinara i sve ostale pogodnosti i promocije koje Mozzart nudi.

mozzart kladionica bonus dobrodoslice

Šta sve dobijam sa Mozzart promo kodom?

Nakon aktivacije bonus koda, dobićete sledeće poklone:

Mozzart bonus dobrodošlice, koji iznosi do 100.000 dinara i može biti upotrebljen ili na kladionici ili na kazinu. Detaljnije o ovom bonusu možete pročitati u našem članku gde smo detaljno objasnili kako funkcioniše.

Mozzart Jackpot na klađenju uživo, koji iznosi do 250,000 dinara i dodeljuje se svakoga dana. Da biste ušli u trku za ovaj jackport dovoljno je da se kladite uživo na bilo koji meč sa oznakom JP, visina opklade nije bitna.

Besplatni spinovi – trenutno je u ponudi 50 besplatnih spinova na igri Wanted: Dead or a Wild, provajdera Hacksaw. Kada se ova ponuda završi, verovatno će biti ponuđeni spinovi na nekoj drugoj slot igri.

Šta je Mozzart Promo Kod?

Mozzart promo kod ili bonus kod je vrsta bonusa koju dobijate kada unesete određeni kod prilikom registracije ili na vašem postojećem korisničkom nalogu. Promo kodovi su sastavni deo većine online kladionica i kazina. Oni su poklon kako novim, tako i postojećim igračima. Uz pomoć promo kodova uglavnom dobijate specijalne bonuse, besplatne spinove ili besplatne opklade na svom nalogu.

Da li ću dobiti bonus bez unosa Mozzart promo koda?

Da, ako kliknete na bilo koje dugme na našem sajtu – link će vas odvesti na zvanični sajt Mozzart kladionice i promo kod će biti automatski primenjen. Nećete morate da pamtite i kucate promo kodove.