Žalgiris Kaunas – Partizan: Kvote za 14.12.2023

Uživaćemo u uzbudljivoj utakmici 14. kola Evrolige između Žalgirisa Kaunasa i Partizana, zakazanom za četvrtak. Domaćin Žalgiris, će tražiti pobedu pred svojim navijačima, dok Partizan ulazi u utakmicu sa nizom od 6 uzastopnih pobeda, obuhvatajući kako Evroligu, tako i ABA ligu. Očekujemo uzbudljiv susret i visok nivo košarkaške strasti.

Žalgiris Kaunas – Partizan: Kvote

U tabeli ispod možete videti kvote na srpskim kladionicama za pobednika utakmice. Na dan utakmice kvota na oba tima je porasla u Mozzartu. Kladionice Primobet i Efbet su danas takodje dodale ovu utakmicu u ponudu i kod njih klađenje na ishod utakmice uključuje i produžetke. Kvote će se sigurno još menjati do početka utakmice.

maxbet logo
10 Dana Besplatne Igre!
Žalgiris Kaunas – 1.92
Partizan – 2.10
Nerešeno – 13.50
mozzart logo
100 000 RSD BONUS
Žalgiris Kaunas – 1.95
Partizan – 2.25
Nerešeno – 15.00
primobet logo
35 000 RSD BONUS
Žalgiris Kaunas – 1.93
Partizan – 1.88
efbet logo
35 000 RSD BONUS
Žalgiris Kaunas – 1.99
Partizan – 1.93

Tekst je ažuriran 14.12. u 08:25h

Ovde možete pogledati kvote za pobednika Evrolige.

Žalgiris Kaunas – Partizan: Predikcije i Tipovi

Crno-beli su pred teškim zadatkom. Uprkos nizu od šest uzastopnih pobeda u kombinaciji ABA lige i Evrolige, Partizan se ovoga puta suočava sa kadrovskim problemima. Trifunović neće igrati, a i drugi igrači su pod znakom pitanja (Avramović, Jaramaz, Ledej) kako je izjavio i sam trener Željko Obradović.

Žalgiris je domaćinska ekipa i kao takva predstavlja jedno od težih gostovanja. Partizan je u poslednjih 6 gostujućih utakmica imao 4 poraza i samo dve pobede. Kada se na celu situaciju doda i ovaj faktor, Žalgiris podržan od strane navijača ima jedinstvenu priliku da u četvrtak nametne svoj ritam.

Partizan je bolja ekipa, ali u ovom momentu dosta rovita. Zbog toga se ne bi usudili da se kladimo na pobedu Partizana. Pre bi igrali na ukupan broj poena ili dupu šansu.

Žalgiris Kaunas – Partizan: Statistika

Od statistike značajne za klađenje na ovu utakmicu izdvojili bismo par stvari. Žalgiris je na 5 od 7 utakmica gubio na prvom poluvremenu. Oni hrabriji mogu pokušati sa ovim tipom. Što se broja poena tiče, Žalgiris je na poslednjih 10 utakmica postigao 79 poena, a Partizan 93. Ukupan broj poena na poslednjih 10 utakmica na Žalgirisovim utakmicama je bio 157, a na Partizanovim 172.

zalgiris partizan statistika
Sofascore.com

Žalgiris Kaunas – Partizan: Međusobni Mečevi

Timovi su se do sada sastali 6 puta. Partizan je pobedio 4 puta, a Žalgiris je slavio na 2 utakmice i to poslednji put 2014.godine.

zalgiris-partizan medjusobni mecevi
Rezultati.com

Žalgiris Kaunas – Partizan: Tipovi

Na ovoj utakmici pokušali bismo sa sledećim tipovima:

  • Ukupan broj poena: više od 157.5 – kvota 1.62 na kladionici Mozzart.
  • X2 – kvota 1.84 na kladionici Mozzart.
  • Konačan ishod prvo poluvreme: 2 – kvota 1.97 na kladionici Maxbet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *